Skip to main content

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord op veelgestelde vragen


Waar en wanneer is het Kickoff Festival Zeeland?

Kickoff Festival Zeeland vindt plaats op donderdag 29 augustus 2024 in Vlissingen. De exacte locatie wordt binnenkort bekend gemaakt. Het festival start om 15.00 uur en eindigt om 23.00 uur.

Voor wie en waarom wordt Kickoff Festival Zeeland georganiseerd?

Kickoff Festival Zeeland wordt georganiseerd door onderwijsinstellingen HZ University of Applied Sciences, Scalda en University College Roosevelt, met steun van de Provincie Zeeland en verschillende sponsoren. Het festival wordt georganiseerd voor alle studenten in Zeeland met als doel samen het nieuwe studiejaar af te trappen en kennis te maken met alles wat Zeeland te bieden heeft.

Heb ik een ticket nodig?

Ja, net als vorig jaar heb je ook dit jaar een ticket nodig. Studenten van HZ, Scalda en University College Roosevelt kunnen gratis een ticket bestellen voor het festival en één introducé meenemen. Je ticket bestel je hier met het e-mailadres van je school. Meer informatie over tickets vind je op de pagina festival info.

Is het festival goed bereikbaar?

Meer informatie over bereikbaarheid van het festival vind je op de pagina festival info.

Minimumleeftijd
Kickoff Festival Zeeland heeft geen minimumleeftijd.

Heb je een vraag?

Wil je meer info of een antwoord op jouw vraag, check eerst de veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Sponsor worden?

Wil je het Kickoff Festival Zeeland sponsoren? Dat kan, zeker! Neem contact op voor de verschillende sponsoring mogelijkheden.

Social media

Wij hebben ook een Facebook en Instagram pagina, volg ons voor de laatste nieuwtjes.