Skip to main content

Sponsor worden?

Kickoff Festival Zeeland is dé aftrap van het nieuwe studiejaar voor studenten in heel Zeeland, woensdag 26 augustus 2020 op het Bellamypark in Vlissingen. Het festival heeft als doel studenten een warm welkom geven en kennis laten maken met het studentenleven. Naast verschillende optredens biedt het festival ook ruimte aan leuke en relevante initiatieven uit het bedrijfsleven. Kickoff Festival Zeeland wordt georganiseerd door Scalda, University College Roosevelt en HZ University of Applied Sciences, met steun van onder andere Provincie Zeeland en de gemeenten. 

Kickoff Festival Zeeland biedt het bedrijfsleven van Zeeland de kans om zich op een unieke en ludieke manier te presenteren aan meer dan 3.000 jongeren tussen 15 en 25 jaar. De kans om jouw bedrijf als belangrijke speler in het Zeeuwse bedrijfsleven zichtbaar te maken. 

Interesse?

Stuur ons een e-mail op info@kickofffestival.nl, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jullie op. Zo bouwen we samen aan een onvergetelijke start van het studentenleven!


Heb je een vraag?

Wil je meer info of een antwoord op jouw vraag, check eerst de veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Sponsor worden?

Wil je het Kickoff Festival Zeeland sponsoren? Dat kan, zeker! Neem contact op voor de verschillende sponsoring mogelijkheden.

Social media

Wij hebben ook een Facebook en Instagram pagina, volg ons voor de laatste nieuwtjes.