Skip to main content

The best way to kickoff your brand new study year

Donderdag 29 augustus | Machinefabriek Vlissingen

Kickoff Festival Zeeland

Kickoff Festival Zeeland 2024 staat voor de deur! De aftrap van het nieuwe studiejaar voor studenten van Scalda, University College Roosevelt en HZ University of Applied Sciences. 

Op donderdag 29 Augustus in de Machinefabriek in Vlissingen! Ben jij erbij? Blijf op de hoogte en volg het Kickoff Festival op social media: 

ZIGGY

ZIGGY komt naar Kickoff Festival Zeeland! Natuurlijk is hij geen vreemde en draait hij op festivals en in clubs door heel Nederland. Met een breed reportoire van House, urban, classics en veel eigen edits en bootlegs is het vaak een groot feest! ZIGGY is als een kameleon, dit wil je zeker niet missen!

Dansado & de Feestmeester

Wie echt wil weten wat FEEST is krijgt het dringende advies om een show van Dansado & de Feestmeester bij te wonen. Deze heren zitten vol ongekende energie en vrolijke tunes. Deze Brabanders hebben feestvieren tot kunst verheven! 

Heb je een vraag?

Wil je meer info of een antwoord op jouw vraag, check eerst de veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Sponsor worden?

Kickoff Festival Zeeland biedt het bedrijfsleven van Zeeland de kans om zich op een unieke en ludieke manier te presenteren aan meer dan 3.000 jongeren tussen 15 en 25 jaar.

Kickoff Festival Zeeland wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Zeeland.

Social media

Wij hebben ook een Facebook en Instagram pagina, volg ons voor de laatste nieuwtjes.