The best way to kickoff your brand new study year

8 september ’22

Kickoff Festival Zeeland

Ontmoet medestudenten, ontdek het studentenleven van Zeeland en ga los op de beste acts tijdens Kickoff Festival Zeeland op het Bellamypark in Vlissingen op donderdag 8 september. 

Blijf op de hoogte en volg het Kickoff Festival op social media: 

:
:
:

Line-up

Bizzey

Met zijn monsterhits zoals ‘Traag’, ‘Hij Is Van Mij’, ‘Video Vixen’, ‘Becky’ en ‘DRUP’  is Bizzey de onbetwiste baas van de clubs. In 2006 debuteerde Bizzey als MC van o.a. Hardwell, Don Diablo, Diplo en Afrojack. Als lid van Yellow Claw brak hij internationaal door en tourde hij de wereld rond. In 2016 besloot Bizzey weer solo te gaan en scoort sindsdien hit na hit.

FEESTDJRUUD

FeestDJRuud. Een eclectische party pionier en werkelijk de enige artiest in zijn soort. Gewapend met een arsenaal aan eigen hitsingles, special party effects en een next level MC, tovert hij elk event moeiteloos om tot een wervelwind van pure gekkigheid. Zijn energieke sound kent geen enkele grens en is naadloos verweven in een spectaculaire show die het feest in iedereen los maakt!

Omdat het kan soundsystem

“Zwangere dolfijntjes springen uit de zeven zeeën om deze knul aan het werk te zien.” Zo omschreef Vlaams tijdschrift Humo de set van Omdat Het Kan Soundsystem op Rock Werchter. Tomorrowland, Pukkelpop, wekelijkse mixes op Studio Brussel en 3FM, in Vlaanderen kun je al niet meer om hem heen, tijd om Nederland te veroveren. Onmogelijke muziekcombinaties worden mogelijk. Dit wordt rammen!  

Gregor Salto

Gregor Salto draait al even mee in de wereld van muziek. Hij staat bekend om zijn eigen sound: house met een tropische twist. Hij won een Latin Grammy voor zijn productie voor Pitbull en scoorde met zijn remix van Rihanna’s Diamonds in the Sky. Één ding is zeker: het belooft een zonnige set te worden.

Ziggy

Met releases op labels van Afrojack, Steve Aoki en remixes voor Martin Solveig, Timbaland en Flo-Rida heeft deze Haagsche dj al op veel stages over de hele wereld mogen draaien. ZIGGY is als een kameleon en zal altijd het beste geven voor het publiek met groot enthousiasme en liefde voor muziek.

Team Peach

De shout die jij vast al wel ergens gehoord hebt, bewust danwel onbewust! TEAM PEACH; een dj/mc duo dat alle perziken (billen) in de club laten bewegen door de beste platen op het gebied van urban (en subgenres) te draaien.

Lisa Louise

Lisa Louise is een energieke urban dj uit Zeeland. Ze kenmerkt zich door de unieke combinatie tussen Moombahton, Afro en urban wat tot een unieke mix leidt, die elke vrouw in zowel de club als daarbuiten wilt horen.

DJ DNN

DJ DNN won dit jaar de prijs voor beste dj in de Zeeuwse Kunstbende competitie. Verwacht dikke tech house en techno: de start van jouw festival wordt één groot feest!

MAASTER

Deze Zeeuwse techno- en house-dj is al sinds zijn zesde bezig met muziek en won in 2021 Kunstbende Zeeland in de categorie dj. Zijn tracks zijn te vinden op Spotify en SoundCloud.

EN VERDER

Student Market

Op de Student Market ontdek je het studentenleven van Zeeland en ontmoet je bedrijven en organisaties. Misschien vind jij hier wel je toekomstige bijbaan of stageplek? Trap je sap, stap in een ambulance of ga los in de silent disco.

MBO DANS

MBO DANS is dé plek waar het talent van de studenten centraal staat en war zij gelijk met één been in de professionele (dans)wereld staan. Studenten van de opleiding laten je tijdens twee optredens zien waar zij goed in zijn.

HZ Cult tropical take-over

HZ Cult is het culturele programma voor studenten van de HZ, Scalda en University College Rossevelt, tijdens deze take-over word je meegenomen naar het meest tropische feest van het jaar. 

Heb je een vraag?

Wil je meer info of een antwoord op jouw vraag, check eerst de veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Sponsor worden?

Kickoff Festival Zeeland biedt het bedrijfsleven van Zeeland de kans om zich op een unieke en ludieke manier te presenteren aan meer dan 3.000 jongeren tussen 15 en 25 jaar.

Social media

Wij hebben ook een Facebook en Instagram pagina, volg ons voor de laatste nieuwtjes.