The best way to kickoff your brand new study year!

2 September 2021

De Lasloods, Vlissingen

Kickoff Festival Zeeland

Trap het nieuwe studiejaar af met alle studenten in Zeeland tijdens Kickoff Festival Zeeland. Kickoff Festival Zeeland vindt dit jaar plaats op donderdag 2 september bij De Lasloods in Vlissingen.

Blijf op de hoogte en volg het Kickoff Festival op social media:

Welcome to your student life

De voorbereidingen van Kickoff Festival Zeeland 2021 gaan door. Lees hier de laatste update.

Line-up

Kris Kross Amsterdam

Kris Kross Amsterdam: de toonaangevende Nederlandse act sinds 2011 op het internationale podium. Wat begon met twee broers is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een krachtig en energiek trio met shows over de hele wereld. in 2014 voegden ze daar MC Yuki Kempees aan toe, waarmee dit legendarische trio een feit is!

Gregor Salto

Gregor Salto draait al even mee in de wereld van muziek. Hij staat bekend om zijn eigen sound: house met een tropische twist. Hij won een Latin Grammy voor zijn productie voor Pitbull en scoorde met zijn remix van Riahnna’s Diamonds in the Sky. Één ding is zeker: het belooft een zonnige set te worden.

Dansado & de Feestmeester

Na jaren in de schoolbanken te hebben gezeten om de juiste vaardigheden onder de knie te krijgen, zijn ze nu klaar voor een nieuwe fase, een nieuw begin. Ze hebben met passie mensen verbonden, vriendschappen gesloten en menig festival volledig op zijn kop gezet. Deze ontwikkeling is tot stand gekomen door vele memorabele optredens, hilarische momenten, maar bovenal door puur meesterschap. Deze Brabanders hebben feestvieren tot kunst verheven en gaan dat nu de wereld in slingeren.

Team Disco Snolly

De afgevaardigden van hét discofeestje van Nederland: Team Disco Snolly. Een hogere concentratie Snolly ga je niet krijgen. Verwacht 60 minuten aan de grootste disco klassiekertjes, gemengd met wat 80’s hier en daar en dat in een house-sausje, zodat de energie je om de oren raast!

Ziggy

Met releases op labels van Afrojack, Steve Aoki en remixes voor Martin Solveig, Timbaland en Flo-Rida heeft deze Haagsche dj al op veel stages over de hele wereld mogen draaien. ZIGGY is als een kameleon en zal altijd het beste geven voor het publiek met groot enthousiasme en liefde voor muziek.

LISA LOUISE

Lisa Louise is een energieke urban dj uit Zeeland. Ze kenmerkt zich door de unieke combinatie tussen Moombahton, Afro en urban wat tot een unieke mix leidt, die elke vrouw in zowel de club als daarbuiten wilt horen.

TEAM PEACH

De shout die jij vast al wel ergens gehoord hebt, bewust danwel onbewust! TEAM PEACH; een dj/mc duo dat alle perziken (billen) in de club laten bewegen door de beste platen op het gebied van urban (en subgenres) te draaien.

DJ Lein

Van kleins af aan ligt zijn passie bij muziek. Hij stond op City of Dance, deed mee aan Kunstbende en draait nu urban, moombathon en classics tijdens Kickoff Festival Zeeland!

MAASTER

Deze Zeeuwse techno- en house-dj is al sinds zijn zesde bezig met muziek en won dit jaar Kunstbende Zeeland in de categorie dj. Zijn tracks zijn te vinden op Spotify en SoundCloud.

More to be announced

Heb je een vraag?

Wil je meer info of een antwoord op jouw vraag, check eerst de veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Sponsor worden?

Kickoff Festival Zeeland biedt het bedrijfsleven van Zeeland de kans om zich op een unieke en ludieke manier te presenteren aan meer dan 3.000 jongeren tussen 15 en 25 jaar.

Social media

Wij hebben ook een Facebook en Instagram pagina, volg ons voor de laatste nieuwtjes.