The best way to kickoff your brand new study year!

SEE YOU BACK SOON

UPDATE // Kickoff Festival Zeeland

We hebben onze handen kapot geduimd, maar helaas mocht het niet zo zijn. Kickoff Festival Zeeland op donderdag 2 september gaat niet door. Met slechts ruimte voor 750 bezoekers kunnen we niet het festival zijn voor alle studenten in Zeeland 😢

We kijken uit naar het moment waarop we de ruimte hebben om wél een festival voor iedereen te kunnen organiseren. We beloven je dat zodra hier meer duidelijkheid over is, we het direct laten weten en we alsnog helemaal los kunnen! Blijf ons volgen voor de laatste updates. Tot dan: stay safe! 💛

De Lasloods, Vlissingen

Kickoff Festival Zeeland

Trap het nieuwe studiejaar af met alle studenten in Zeeland tijdens Kickoff Festival Zeeland. Vanwege de geldende coronamaatregelen kan het festival op 2 september niet doorgaan. We hopen je terug te zienb op het moment dat het weer kan!

Blijf op de hoogte en volg het Kickoff Festival op social media:

Heb je een vraag?

Wil je meer info of een antwoord op jouw vraag, check eerst de veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Sponsor worden?

Kickoff Festival Zeeland biedt het bedrijfsleven van Zeeland de kans om zich op een unieke en ludieke manier te presenteren aan meer dan 3.000 jongeren tussen 15 en 25 jaar.

Social media

Wij hebben ook een Facebook en Instagram pagina, volg ons voor de laatste nieuwtjes.